In de loop van de jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd op ons bedrijf. Dit heeft een database opgeleverd dat dierkarakteristieken, data van diervoeding, voedermiddelen en onderzoekswaarnemingen bevat. Door deze data te combineren en te analyseren zijn we in staat om unieke verbanden en relaties te leggen. Verbanden en relaties die normaal gesproken alleen met in-vivo- onderzoek zijn aan te tonen. Door gedegen onderzoek en een gedetailleerde statistische analyse zijn we in staat de diverse vragen van klanten te beantwoorden.

2019107474

DataScience


De database bevat data van wetenschappelijk onderzoeksprojecten die in meer dan tien jaar zijn uitgevoerd. De data bestaan uit onder andere dierkenmerken en -prestaties, analyse en samenstellingen van voeders en overige waarnemingen.

 

 

 

AdobeStock_586178089

Desk Study 

Deze database is uitstekend geschikt voor het uitvoeren van desk studies, de data zijn zorgvuldig verzameld en gecontroleerd en zijn daarom van hoge kwaliteit. Doordat het mogelijk is om te zoeken naar verbanden en relaties is het mogelijk niet noodzakelijk om een in-vivo project uit te voeren, dat scheelt u tijd.

 

 

 

recht

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Er is een DataScience flyer beschikbaar wanneer u geïnteresseerd bent in specifieke informatie over deze service.