Het samenstellen van diervoeders en rantsoenen is een complexe taak. Er zijn veel verschillende voedermiddelen verkrijgbaar met zeer verschillende voedingseigenschappen. Naast de kostprijs moeten bij het formuleren van diervoeders en rantsoenen ook rekening gehouden worden met de voedingskwaliteit en de voederveiligheid van voedermiddelen. Bij de lineaire programmering wordt geen rekening gehouden met veel typische kenmerken van voedermiddelen, waardoor het gebruik sterk afhankelijk is van de kennis en vaardigheden van de persoon die de rantsoenen of voeders formuleert. Deze cursus brengt voederwaarde, voerkwaliteit en voerveiligheid bij elkaar.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor mensen die zelf formuleren of met voedermiddelen werken. De training richt zich op varkens, pluimvee en rundvee. 

Cursusdagen

U kunt het volledige programma hier vinden.

Alle presentaties worden in het Nederlands verzorgd. U kunt zich inschrijven voor het complete programma, maar het is ook mogelijk om u in te schrijven voor de losse modules.

 

 

Schrijf u hier in voor de Grondstoffen training.

U kunt zich via onderstaande knop inschrijven voor de grondstoffen training.

AJ__6658-8

Locatie

De cursus wordt verzorgd bij SFR te Lelystad.

Adres: Schothorst Feed Research

Meerkoetenweg 26, 8218 NA Lelystad

Tel: 0320–252294

AdobeStock_358782125

Kosten deelnemers AFP en FI

Voor deelnemers van AFP (Advanced Feed Package) en FI (FeedInsights) zijn de kosten voor de complete training 9 consultancy uren (€ 1.584,-). De kosten voor de losse modules zijn 2 consultancy uren (€ 352,-) per module.

AdobeStock_344650830

Kosten overige deelnemers

De kosten voor de complete cursus bedragen € 2.376,-. De kosten voor de losse modules bedragen € 528,- per module.