Rundveevoeding voor de nutritionist

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Onze sector verandert snel en staat voor grote uitdagingen, daardoor is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste kennis. Er zijn veel verschillende factoren die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie en de aansluiting op de behoefte van de huidige veehouderij is belangrijker dan ooit.

De cursus “Rundveevoeding voor de nutritionist” is onderdeel van het cursustraject van Schothorst Feed Research. In deze cursus wordt theoretische en praktische kennis gecombineerd waarbij naast meer diepgang op het gebied van voeding er verschillende actuele onderwerpen aan bod komen.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor nutritionisten, maar ook voor overige medewerkers in de diervoederindustrie die al nutritionele kennis hebben óf de cursus "Rundveevoeding: basisprincipes" hebben gevolgd

Cursusdagen

Deze cursus wordt eenmaal per jaar verzorgd en alleen in het najaar.

Bij voldoende inschrijvingen wordt de cursus dit najaar verzorgd op:

Woensdag 25 september
Woensdag 9 oktober
Woensdag 23 oktober
Woensdag 6 november

De cursusdagen zijn van 9.00 uur tot 16.00 uur.

De koffie staat klaar vanaf 8:30 en lunch is inbegrepen bij de cursus.

Programma

Hieronder kunt u het programma bekijken: 
Programma Rundveevoeding voor de nutritionist

We streven er naar om zo veel mogelijk presentaties in het Nederlands te verzorgen. Er zijn echter enkele presentaties die in het Engels verzorgd worden.

Locatie

De cursus zal verzorgd worden bij Schothorst Feed Research in Lelystad. 
Adres: Meerkoetenweg 26, 8218 NA Lelystad

Koeien aan voerhek
Grondstoffen

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.384,- excl. BTW. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 2.256,- excl. BTW (12 consultancy uren). Deelnemers van het FI (FeedInsights) betalen € 2.632,- excl. BTW (14 consultancy uren).

Studentenkorting: studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studententarief beschikbaar is, is beperkt. 

recht

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Wilfried van Straalen (06-270 11 923) over de inhoud en met Karin van de Belt (06-218 57 068) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl