Varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Onze sector verandert snel en staat voor grote uitdagingen, daardoor is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste kennis. Er zijn veel verschillende factoren die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie en de aansluiting op de behoefte van de huidige veehouderij is belangrijker dan ooit.

De cursus “Varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes” is onderdeel van het cursustraject van Schothorst Feed Research. In deze cursus worden de basisbeginselen over diervoeding behandeld. 

Doelgroep

De cursus "Varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes" is bestemd voor beginnende medewerkers in de diervoederindustrie. 

Cursusdagen

De cursus in het voorjaar van 2024 zit helemaal vol!

Aangezien we deze cursus één keer per jaar organiseren kunt u via het inschrijfformulier uw interesse in de cursus kenbaar maken. Als we de cursus in het voorjaar van 2025 weer inplannen zullen we contact met u opnemen. Als er voor de zomer al voldoende interesse kenbaar is gemaakt zullen we overwegen om de cursus in het najaar van 2024 nogmaals te organiseren.

De cursusdagen zijn van 9.00 uur tot 16.00 uur en zijn om de week.
De koffie staat klaar vanaf 8:30 en de lunch is inbegrepen bij de cursus.

Programma

Via onderstaande link kunt u het programma bekijken.

Programma varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes

De cursus is Nederlandstalig

Locatie

De cursus wordt verzorgd bij SFR te Lelystad.
Adres: Schothorst Feed Research
Meerkoetenweg 26, 8218 NA Lelystad
Tel: 0320–252294

Dag 2 wordt verzorgd bij Aeres Training Centre International (ATCI)
Adres: Barnseweg 3, Barneveld

Inschrijven

Via onderstaande button kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor de volgende cursus varkens- en pluimveevoeding basisprincipes.

AJ__7265-11
Grondstoffen

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.384,-. excl. BTW. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 2.256,- excl. BTW (12 consultancy uren). Deelnemers van FeedInsights betalen € 2.632,- excl. BTW (14 consultancy uren).

Studentenkorting: Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studenten tegen speciaal tarief beschikbaar is, is beperkt. 

recht

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Xandra Benthem de Grave (0320-292196) over de inhoud en met Karin van de Belt (06-218 57 068) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl