Rundveevoeding: basisprincipes

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Onze sector verandert snel en staat voor grote uitdagingen, daardoor is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste kennis. Er zijn veel verschillende factoren die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie en de aansluiting op de behoefte van de huidige veehouderij is belangrijker dan ooit. Om afnemers goed te adviseren over voeding en het aangeboden assortiment voeders of (bij)producten, heeft SFR de cursus "Rundveevoeding: basisprincipes" ontwikkeld.

Doelgroep

De cursus “Rundveevoeding: basisprincipes” is bestemd voor beginnende medewerkers in de diervoederindustrie.

Cursusdagen

Deze cursus wordt tweemaal per jaar verzorgd: in het voorjaar en najaar.

Bij voldoende inschrijvingen wordt de cursus dit najaar verzorgd op:

Dinsdag 24 september
Dinsdag 8 oktober
Dinsdag 22 oktober
Dinsdag 5 november
Dinsdag 19 november

De cursusdagen zijn van 9.00 uur tot 16.00 uur.

De koffie staat klaar vanaf 8:30 en lunch is inbegrepen bij de cursus.

De data voor het voorjaar van 2025 worden eind 2024 bekend gemaakt, doorgaans start de cursus eind februari of begin maart.

Programma

Zie hier om het uitgebreide programma te bekijken: 

Programma Rundveevoeding: basisprincipes 

Locatie

De cursus wordt verzorgd bij SFR te Lelystad.
Adres: Schothorst Feed Research
Meerkoetenweg 26, 8218 NA Lelystad
Tel: 0320–252294

IMG_6002-1
Grondstoffen

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 4.230,- excl. BTW. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 2.820,- excl. BTW (15 consultancy uren). Deelnemers van FeedInsights betalen € 3.290,- excl. BTW (17,5 consultancy uren).

Studentenkorting: studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studententarief beschikbaar is, is beperkt. 

AdobeStock_344651127

Vervolg

Als vervolg op deze cursus kunt u deelnemen aan de cursus "Rundveevoeding voor de nutritionist". Deze cursus wordt alleen in het najaar verzorgd. Als u twijfelt welke cursus op dit moment het meest geschikt is voor u, kunt u contact opnemen met Wilfried van Straalen (06-270 11 923) of via training@schothorst.nl. 

 

 

recht

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Wilfried van Straalen (06-270 11 923) over de inhoud en met Karin van de Belt (06-218 57 068) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl